prireiks gretų kreditų
Paskolos 1 year ago
Paskolos #kreditas

Kam vasarą prireiks gretų kreditų?

Kam vasarą gali prireikti greitai pasiskolinti

Greitieji kreditai reikalingi ne tik žiemą, kai sunku susimokėti už mokesčius, bet ir vasarą. Tačiau kam tada jų gali prireikti, ir kam jie gali būti naudojami? Štai keletas pasirinkimų, kur panaudoti kreditus, ir kodėl jų kartais prireikia vasarą.


Netikėta kelionė

Kai keliaujame į iš anksto seniai suplanuotas keliones, tai kreditai, jų skolinimasis retai, kada būna reikalingi. Juk taupome ir planuojame, turime sukaupę tam tikrą sumą. Tačiau pasitaiko, kad turime staiga priimti sprendimą, netgi nebūdami apsirūpinę pinigais.

Viena iš galimybių, dėl kurios kaip tik ir gali prireikti netikėtai pasiskolinti, yra nesuplanuota kelionė, kuriai taikoma akcija. Kitaip šios kelionės vadinamos paskutinės minutės skrydžiais. Jeigu, tarkime, staiga pamatėme, kad kelionei yra puiki nuolaida, vietoje 600 eurų ji kainuoja tik 400 ar 300 eurų, mes galime labai užsinorėti vykti ten, pramogauti ir turiningai praleisti vasarą.

Kaip tik tada kreditai, akcija šią padės įsigyti. Žinoma, skolintis reikia turint omenyje, kad viską reikės grąžinti, ir būnant gerai suplanavus, kaip tas grąžinimas bus padaromas.

Paprastai sau tokią pramogą gali leisti tik žmogus, kuris yra užtikrintas, kad reikiamu metu turės pakankamą sumą pinigų ir gebės sumokėti už savo kelionę vėliau, be didelių vargų. Antraip vargu, ar žmogus norėtų vykti į kelionę neturėdamas visiškai pajamų ir žinodamas, kad tai, kas pasiskolinta, turės būti atiduota, tačiau neturint normalių pajamų.

Darius pasakoja, kad jam tokia kelionė nukrito kaip iš dangaus praėjusią vasarą, ir jis mielu noru išnaudojo šią galimybę. „Buvome jau grįžę iš vienų atostogų, tačiau jos nebuvo labai malonios. Todėl kreditai (akcija) tapo tuo, ką mes priėmėme kaip likimo dovaną, kaip ir tą minėtą kelionę. Prieš tai viešėjome Vokietijoje su šeima, tačiau buvo nemalonu, nes vaikai labai apsirgo, ir turėjome daugiau problemų negu linksmybių. Tačiau visai neseniai mes padarėme tai, kas iš tiesų pradžiugino labiausiai mus su žmona. Mes dviese nutarėme nuvykti į Italiją. Labai džiaugiamės, nes pagaliau iš tiesų puikiai pailsėjome. Ir žmona dabar sako, kad norėtų dar kartą keliauti“, pasakoja vyras, kuriam kreditai, dirbantiems žmonėms suteikiami, išgelbėjo vasarą. Anot žmogaus, jau seniai viskas grąžinta.

Vandens pramogos

Kitas dalykas, dėl ko taip pat gali būti reikalingi kreditai internetu vasarą, yra vandens pramogos. Kalbame ne apie apsilankymą vandens parke ir pačiuožinėjimą nuo kalniukų bei išsimaudymą baseine, bet apie šį tą įdomesnio.

Tarkime, jūs imate mokytis buriuoti, o gal plaukti su vandens slidėmis, o gal užsiimti kitomis vandens pramogomis. Jos visos yra lengvai pasiekiamos tada, kai turi pakankamai pinigų. Taigi, kartais kreditai greiti gali leisti jums sudalyvauti smagiose pramogose su draugais.

Vestuvės

Šią temą dar pratęsime vėliau, tačiau, kaip matome, vestuvės visada iš žmonių nugręžia paskutinį skatiką. Viskas būna planuojama pigiau, o pavyksta vis tiek brangiau. Įdomu, kiek kainuoja išsikelti vestuves? Atsakyti nelengva, nes kiekvienas žmogus jas kelia skirtingai.

Tačiau išlaidos visada čia yra nemažos, didesnės nei jubiliejaus ar kitos panašios šventės. Marija pasakoja, kad ji per vestuves išėjo į skolas, tačiau per daug dėl to nesijaudina, nes dabar yra išvykusi į užsienį ir su vyru jau ne tik seniai pamiršo šį seniai grąžintą kreditą, bet ir turi susitaupę nemažai pinigų naujai jų būsimai svajonei – namui arba butui Kaune arba netoli jo.

0
514
Paskola dirbantiems užsienyje

Paskola dirbantiems užsienyje

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos su bloga kredito istorija

Paskolos su bloga kredito istorija

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Skolintis bedarbiams

Skolintis bedarbiams

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolų refinansavimas įsiskolinusiems

Paskolų refinansavimas įsiskolinusiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos bedarbiams įsiskolinusiems

Paskolos bedarbiams įsiskolinusiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago