Paskola be užstato
Paskolos 1 year ago
Paskolos #paskolos

Paskola be užstato

Paskola be užstato yra labai dažnas vartotojų pasirinkimas.

Šiandien paskola be užstato yra labai dažnas vartotojų pasirinkimas. Tikrai ne kiekvienas žmogus turi jam priklausančio nuosavo turto, todėl akivaizdu, kad į tai atsižvelgę kreditoriai taip pat įprastai netaiko užstato reikalavimo.

Kaip bebūtų, dabartinė paskolų rinka yra labai didelė, todėl kiekvienas žmogus, kuris galvoja pasinaudoti paskola be užstato, gali tai nesunkiai padaryti. Žinoma, nesupraskite klaidingai – tai tikrai nereiškia, kad paskolos be užstato yra dalinamos kiekvienam dėl jų besikreipusiam žmogui.

Kreditų rinka yra labai griežtai reglamentuota įstatymų, todėl kiekvienas kreditorius privalo įvertinti ir į juos besikreipiančių fizinių asmenų mokumą, atsižvelgiant į daugybę skirtingų kriterijų.

  • Oficialių pajamų dydis. Kreditoriams visuomet labai svarbiu veiksniu tampa žmogaus gaunamos oficialiosios pajamos. Jei jūs dirbate pagal darbo sutartį, jūsų gaunamos mėnesinės ir metinės pajamos kreditoriams yra labai lengvai matomos SODROS sistemoje.
  • Tuo tarpu, jei jūs dirbate individualiai, tuomet jums reikės pateikti papildomus dokumentus, pvz., metines pajamų deklaracijas ir kt. Šiuo atveju pajamos vaidina labai svarbų vaidmenį sprendžiant, kokio dydžio paskola be užstato jums galėtų būti suteikta ir ar apskritai jūs galite gauti paskolą.
  • Darbo stažas paskutinėje darbovietėje. Nereikėtų pamiršti ir savo darbo stažo. Kreditoriai taiko minimalų 4 mėn. darbo stažo reikalavimą. Tai reiškia, kad jei jūs dirbote dešimt metų vienoje ir toje pačioje darbovietėje, tačiau neseniai iš jos išėjote ir dabartiniame naujame darbe dirbate tik du mėnesius, paskolos gauti negalėsite.
  • Finansiniai įsipareigojimai. Būtina atminti, kad didžiulis dėmesys visuomet yra skiriamas ir žmogaus turimiems finansiniams įsipareigojimams. Kuo jie yra didesni, tuo mažesnė tikimybė sulaukti teigiamo kreditorių atsakymo. Finansinių įsipareigojimų dydis negali viršyti 40 proc. visų šeimos gaunamų pajamų (arba 20 proc. fizinio asmens gaunamų pajamų – jei dėl paskolos yra kreipiamasi be bendraskolio).
  • Šeimyninė padėtis. Jei jūs gyvenate santuokoje ir turite mažamečių vaikų, tai taip pat turės įtakos kreditorių sprendimui, vertinant jūsų pateiktą paskolos paraišką.
  • Kredito istorija. Jei norite gauti paskolą be užstato, jūsų kredito istorija privalo būti teigiama.


0
440
Apie kredito skaičiuoklę iš specialisto

Apie kredito skaičiuoklę iš specialisto

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskola nedirbantiems

Paskola nedirbantiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos įsiskolinusiems asmenims

Paskolos įsiskolinusiems asmenims

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskola su užstatu

Paskola su užstatu

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Skolintis bedarbiams

Skolintis bedarbiams

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago