paskola iš privačių asmenų
Paskolos 1 year ago
Paskolos #paskolos

Paskola iš privačių asmenų

Kur skolinga pinigus privatūs asmenys? Norite pasinaudoti paskola, tačiau jūsų nežavi mintis kreiptis į oficialius kreditorius?

Domitės, kur skolinga pinigus privatūs asmenys? Norite pasinaudoti paskola, tačiau jūsų nežavi mintis kreiptis į oficialius kreditorius? Laimei, šiandieninė situacija yra kur kas palankesnė ir prieinamesnė.

Dabar nėra jokios būtinybės kreiptis į komercinius bankus, kredito unijas ar kredito bendroves. Jums taip pat nereikia ieškoti ir pavienių fizinių asmenų, kurie paskolas teikia pasirašant vekselį. Vietoje to, jūs galite pasinaudoti tarpusavio skolinimo platformomis, kuriose skolina pinigus privatūs asmenys.

Kaip veikia skolinimasis iš privataus asmens

Tokiu atveju tarpusavio skolinimo platforma neveikia kaip kreditorius. Ji yra tik operatorius – tarpininkas tarp paskolos prašančio asmens ir paskolą suteikiančio asmens. Tuomet paskolas suteikiantys vartotojai yra privatūs fiziniai asmenys.

Taip pat kai kurie sutelktinio skolinimo būdu paskolų prašantiems žmonėms suteikia paskolas. Tai reiškia, kad jei jums reikia kelių tūkstančių eurų dydžio paskolos, ją jums gali surinkti dešimt, dvidešimt, šimtas ar net didesnis skaičius žmonių.

Visa tai užtikrina kur kas efektyvesnį paskolos suteikimo ir išdavimo procesą – be to, tai eliminuoja būtinybę kreiptis į oficialius kreditorius. Žinoma, tarpusavio skolinimo platforma taip pat užtikrina ir vartotojų mokumo vertinimą.

Paskolos fiziniams asmenims

Nei vienas žmogus, kuris yra įtraukiamas į paskolų prašančiųjų sąrašą, nėra nemokus. Tai reiškia, kad vartotojams yra taikomos tokios pačios mokumo vertinimo taisyklės kaip ir kreipiantis į oficialius kreditorius. Tai užtikrina kur kas didesnę apsaugą investuotojams – paskolas suteikiantiems fiziniams asmenims.

Jiems patiems nebereikia tikrinti vartotojų mokumo. Visą informaciją jie mato tarpusavio skolinimo platformoje, ties kiekvienu paskolos prašančiu žmogumi. Be to, jie patys savo nuožiūra gali pasirinkti kiek nori investuoti į vieną ar kitą juos sudominusią paskolą.

Tarpusavio skolinimas

Toks skolinimo būdas jau seniai yra labai populiarus visame pasaulyje, todėl ir tarpusavio skolinimo platformų šiuolaikinėje rinkoje yra daugybė. Ne išimtis yra ir Lietuva, todėl jei jūs nusprendėte pasiskolinti iš privačių asmenų, nepamirškite palyginti skirtingose tarpusavio skolinimo platformose taikomas sąlygas ir pasiūlymus, galiausiai priimdami teisingą ir sėkmingą sprendimą. Ir, žinoma, būtinai labai daug dėmesio skirkite savo asmeninių finansų valdymui, atsakingai žvelgdami į savo prisiimtus finansinius įsipareigojimus.

0
409
Paskolos bedarbiams 2023

Paskolos bedarbiams 2023

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos su bloga kredito istorija

Paskolos su bloga kredito istorija

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Pigiausios paskolos

Pigiausios paskolos

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolų įvairovė

Paskolų įvairovė

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Kreditai nedirbantiems

Kreditai nedirbantiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago