Kredito reitingas
Paskolos 1 year ago
Paskolos #kreditas

Kredito reitingas

Kredito reitingas ir vertinimas

Svarstote, koks yra jūsų asmeninis kredito reitingas? Jus domina jūsų dabartinės galimybės gauti paskolą? Jei galvojate apie savo asmeninę kredito istoriją, tuomet akivaizdu, kad jūs jau esate susipažinę su pagrindinėmis kreditorių taikomomis sąlygomis ir keliamais reikalavimais. Tačiau jei tai bus pirmasis kartas, kai jūs kreipsitės dėl paskolos, visų pirma turėtumėte pasidomėti mokumo vertinimo taisyklėmis ir kreditorių keliamais reikalavimais.

Kredito reitingas visuomet vaidina labai svarbų vaidmenį, kai yra vertinamos vartotojų galimybės gauti jų prašomo dydžio paskolas. Jei žmogaus asmeninė kredito istorija yra prasta, jo kredito reitingas taip pat bus labai žemas. Tuo tarpu, jei žmogus niekuomet nebuvo įsiskolinęs kreditoriams ir gauna aukštesnį nei vidutinį darbo užmokestį, tuomet jo kredito reitingas gali būti labai aukštas. Be abejo, kredito reitingui įtakos turi labai daug skirtingų detalių.

Mėnesinės pajamos

Jei jūs norite gauti paskolą, tuomet jūsų gaunamos mėnesinės pajamos turėtų būti pakankamos. Be to, jūsų finansiniai įsipareigojimai negali viršyti 20 arba 40 proc. gaunamų mėnesinių pajamų. Klausite, kodėl skiriasi minėti procentai?

Tam įtakos turi ir vartotojo šeimyninė padėtis. Jei jūs gyvenate santuokoje ir dėl paskolos kreipsitės kartu su savo antrąja puse, tuomet bus vertinamos visos šeimos pajamos ir taikoma 40 proc. finansinių įsipareigojimų riba.

Tuo tarpu, jei jūs gyvenate santuokoje, tačiau dėl paskolos kreipsitės vieni, bus taikoma 20 proc. riba. Dėl šios priežasties kreditoriai rekomenduoja santuokoje gyvenantiems žmonėms dėl paskolų kreiptis kartu. Tokiu atveju galimybės gauti paskolą būna didesnės.

Darbo stažas

Žinoma, labai svarbiu tampa ir darbo stažas. Jei žmogus paskutinėje savo darbovietėje dirba trumpiau nei keturis mėnesius, paskola jam negalės būti suteikta. Ir tai tikrai nėra vieninteliai veiksniai, į kuriuos atsižvelgia kreditoriai.

Dabartinė paskolų suteikimo ir vartotojų mokumo vertinimo tvarka yra labai griežta, todėl jei jūs norite gauti paskolą, turite būti tikri, kad jūsų kredito reitingas yra puikus ir jūsų mokumas bus įvertintas teigiamai. Be abejo, norint geriau suprasti, kokios yra jūsų tikrosios galimybės, jums tereikia pateikti užpildytas paraiškas pasirinktose kreditorių bendrovėse.

0
159
Kreditai nedirbantiems

Kreditai nedirbantiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos su bloga kredito istorija

Paskolos su bloga kredito istorija

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Nori ir turi: paskolos kiekvienam

Nori ir turi: paskolos kiekvienam

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos nedirbantiems

Paskolos nedirbantiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Neoficialios paskolos

Neoficialios paskolos

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago