paskolos kiekvienam
Paskolos 1 year ago
Paskolos #paskolos

Nori ir turi: paskolos kiekvienam

Paskolos kiekvienam. Nuo 500 eurų iki 15 000 eurų

Didesnės ar mažesnės paskolos mėgstamos tiek dideles pajamas turinčių, tiek sunkiau besiverčiančių žmonių. Kodėl? Tai patogus būdas norimu metu papildyti savo biudžetą, neįsipareigojant artimiesiems bei negriaunant santykių su draugais. Laiku gauta paskola leidžia gyventi, neatsisakant įprasto gyvenimo būdo, veiklos bei suteikia pagalbą įvairių, nesėkmių, nelaimių atveju. Todėl imti paskolą naudinga ir tikrai saugu.

Nuo 100 eurų iki 20 000 eurų paskolos sąlygos

Kokios paskolos šiuo metu populiariausios? Nesvarbu! Prašykite tiek, kiek reikia Jums. Kiekvienu atveju, kredito bendrovė atsižvelgia į kliento situaciją ir pasiūlo galimas sąlygas, todėl paskolos gavimas įgyvendinamas visada skirtingomis sąlygomis.

Žinoma, egzistuoja preliminarios minimalios ir maksimalios sumos. Jei kalbame apie nedideles greitųjų kreditų bendroves, jos įprastai suteikia paskolas nuo 100 eurų iki kelių dešimčių tūkstančių eurų. Jei reikalinga didesnė paskola, tada verta kreiptis į banką. Tik banke galite gauti kreditą, kurio pakaktų naujo būsto pirkimui ar paprašyti paskolos automobiliui. Tačiau čia susidursite su gerokai ilgesnėmis bei sudėtingesnėmis procedūromis. Teks paaukoti nemažai laiko, energijos, o kartais – ir patirti daug streso, prieš gaunant paskolą, kurios Jums reikia.

Būtini reikalavimai paskolos klientui

Nedidelės kredito bendrovės kreditą suteikia greitai ir pakankamai lengvai, tačiau ir jos negali visiškai aklai rizikuoti, paskolas dalindamos be jokių didesnių įsipareigojimų, susitarimų, konkretaus atvejo įvertinimų. Todėl kiekvienas kredito tiekėjas turi individualius reikalavimus potencialiems klientams. Dažniausiai daugelyje vietų jie yra panašūs. Tad kai paprašysite paskolos, galite tikėtis, kad kredito bendrovė sieks būtinai išsiaiškinti:

Jūsų dabartinę finansinę situaciją. Pavyzdžiui:

kai imama Mogo paskola, kredito teikėjas sutinka sudaryti sutartį su tais asmenimis, kurie aiškiai pagrindžia savo mokumą, įrodo galimybę grąžinti pasiskolintus pinigus, dažnai atsižvelgiama į tai ar žmogus dirbantis, kiek laiko dirba dabartinėje savo darbo vietoje;
Finansines ateities perspektyvas – ar nesergate sunkiomis ligomis, ar ilgai dirbate dabartinėje darbo vietoje ir pan.;
Lietuvos bankas


Finansinė praeitis kredito bendrovei visada ypač įdomu ar praeityje esate turėję kredito, lizingo, paskolų sutarčių. Sėkmingas ankstesnis atsiskaitymas laikomas dideliu privalumu, įmonei suteikia pasitikėjimo. Jeigu anksčiau esate netęsėję įsipareigojimų, nepagrįstai nutraukę sutartį arba net iki šiol bylinėjatės su kredito įmonėmis, lieka mažai tikimybės, kad paskolos tiekėjas pasiryš su Jumis bendradarbiauti.

Prieš keliaujant ieškoti mogo.lt paskolos, būtina savarankiškai peržvelgti ką tik paminėtus aspektus ir iš anksto įvertinti savo situaciją bei galimybes. Tuomet galutinis sandorio rezultatas bus lengviau numatomas, paskolos davėjas nepateiks nemalonių staigmenų.

Jūsų patogumui – derinamos sutarties sąlygos

Ne tik kredito bendrovė gali turėti didelių reikalavimų, savo nuomonę visada gali išreikšti ir klientas. Todėl prieš pasirašydami sutartį, atidžiai ją perskaitykite, įsidėmėkite Jūsų netenkinančius punktus ir aptarkite juos su paskolos automobiliui ar kitam svarbiam pirkiniui teikėju. Įprastai kredito bendroves palankiai žiūri į racionalius argumentus ir sutinka derinti šiuos aspektus:

Paskolos grąžinimo termino trukmę ir mėnesinės įmokos dydį. Šie abu dydžiai yra tiesiogiai susiję: mažinant įmokos dydį, ilgėja paskolos grąžinimo trukmė ir pan. Ką tai reiškia? Kuo ilgiau grąžinate paskolą, tuo daugiau palūkanų sumokate.

Paskolos dydis

Net išgirdę neigiamą atsakymą į Jūsų prašymą suteikti paskolą, nenuleiskite rankų. Stiprūs argumentai ar papildomi įrodymai gali priversti kredito teikėją persigalvoti dėl paskolos dydžio.

Termino atidėjimo sąlygas. Kartais nutinka taip, kad dėl svarių priežasčių tampa tiesiog neįmanoma laikui grąžinti paskolą, todėl verta šį punktą aptartį prieš pasirašant paskolos sutartį.

0
491
Verslo skatinimo paskola

Verslo skatinimo paskola

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos verslui

Paskolos verslui

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos verslui be užstato

Paskolos verslui be užstato

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Greitieji kreditai nedirbantiems

Greitieji kreditai nedirbantiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos nedirbantiems

Paskolos nedirbantiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago