Paskolų įvairovė
Paskolos 1 year ago
Paskolos #paskolos

Paskolų įvairovė

Paskolų įvairovė. Kas yra greitosios paskolos?

Turbūt sunkiai rastume žmogų, nežinantį, kas yra kreditai, kaip galima juos gauti ir kitų su greitosiomis paskolomis susijusių detalių. Ir vis dėlto, iki šiol nesusidūrusiems su kreditais būtina susipažinti su šios paslaugos privalumais. Kreditai 24 valandas per parą prieinamos greitosios paskolos, iki šiol padėjusios daugybei žmonių. Galbūt ir jums, susidūrus su finansiniais rūpesčiais, tai taps nepamainoma pinigine pagalba.

Kas yra greitosios paskolos?

Kreditai paskolos, kurios yra suteikiamos tiek fiziniams asmenims, tiek įmonėms. Kreditai įmonėms paprastai būna didesnio dydžio ir jų suteikimo sąlygos gali kiek skirtis nuo galiojančių pavieniams asmenims. Tai suprantama: kai viena įmonė skolina kitai įmonei, ji privalo gauti išskirtines garantijas.

Ypatingai žinant, kad žmonėms skolinamos sumos yra žymiai mažesnės ir laikotarpis jas grąžinti paprastai būna trumpesnis. Tiesa, kreditai yra klasifikuojami ne tik pagal tai, kam yra suteikiami, bet ir pagal laikotarpį, per kurį turi būti grąžinti. Bobutes paskola gali būti ilgalaikė ir trumpalaikė.

Ilgalaikėmis dažniausiai vadinamos tos, kurios suteikiamos metams ar daugiau. Trumpalaikiai kreditai Lietuvoje paprastai reiškia paskolą, suteiktą laikotarpiui iki pusės metų. Žinoma, esant galimybei, paskolą galima grąžinti anksčiau nei buvo susitarta iš anksto. Tokiu būdu galima sutaupyti palūkanų kaina, tačiau skubėti neverta. Kreditai internetu, trumpąja SMS žinute ar bendrovės biure yra suteikiami tokiam laikotarpiui, kuris jums priimtiniausias.

Internetu greita ir patogu

Kreditas internetu, be abejonės, yra vienas patogiausių būdų pasiskolinti. Skolinantis internetu, paraišką greitajai paskolai gauti galima užpildyti kredito bendrovės interneto svetainėje. Čia kreditai visa para, prieinama bobutes paskola. Paraišką galite pildyti naktį, anksti rytą ar vėlų vakarą – nesvarbu.

Kuo anksčiau užpildysite – tuo greičiau gausite atsakymą apie patenkintą ar atmestą paskolos prašymą. Kreditai internetu yra tokie pat „greiti“, kaip ir kreditai sms žinute. Atsakymą apie suteiktą paskolą galite gauti vos per penkiolika minučių. Prireiks dar kelių, kol pageidauta suma bus pervesta į jūsų sąskaitą.

Liksite nustebinti sparčiu ir operatyviu kredito bendrovių darbu. Jų klientė Lina tai patvirtins: „Niekad nemaniau, kad kreditas internetu gali būti toks „greitas“. Pamenu, kai man labai prisireikė pinigų, nusprendžiau pildyti paraišką interneto svetainėje. Tai man atrodė patogus būdas ir, be to, pinigus vis tiek turėjau pervest iš savo banko sąskaitos į kitą, tad nebuvo reikalo keliauti į bankomatą.

Norite tikėkite, norite ne, bet per 40 minučių nuo paraiškos pildymo pradžios gavau atsakymą apie gautą kreditą, išvydau pinigus savo sąskaitoje ir spėjau perversti tam, kam buvau skolinga. Likau sužavėta. Kreditai internetu – dešimt balų!”.

Greitoji paskola – išmintingiausias problemų sprendimas

Kredito bendrovės ypač rūpinasi savo klientų finansine gerove, tad laikas nuo laiko pasiūlo ypatingų nuolaidų. Štai daugumoje įmonių yra suteikiami pirmieji kreditai be užstato arba pirmieji nemokami kreditai. Pastarieji reiškia greitąsias paskolas be jokių palūkanų. Šia išskirtine teise suskubo pasinaudoti jauna mamytė Evelina: „Kai sužinojau, kad galiu gauti nemokamą kreditą, nė akimirkos nesuabejojau, kad turiu skolintis iš paskolų įmonės. Man reikėjo nemažai pinigų, kadangi susirgo mano vaikelis. Galimybė gauti paskolą be papildomų mokesčių mane sužavėjo. Paraišką užpildžiau ir išsiunčiau internetu. Iki šiol nesigailiu dėl savo sprendimo.“. Tai tik viena iš daugelio istorijų, parodančių, kaip kreditai gali pasitarnauti žmonėms, pritrūkusiems pinigų. Kai sąlygos gauti greitąją paskolą yra palankios, kai nereikia ilgai laukti atsakymo ir pasiskolinti leidžiama būtent tiek, kiek reikia, kas dar galėtų svarstyti apie kitą išeitį?
0
386
Paskola iš privačių asmenų

Paskola iš privačių asmenų

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos bedarbiams 2023

Paskolos bedarbiams 2023

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Greita paskola

Greita paskola

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskolos nuo 18 metų nedirbantiems

Paskolos nuo 18 metų nedirbantiems

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago
Paskola su užstatu

Paskola su užstatu

1670157547.jpg
Paskolos
1 year ago